Jakość, smak, tradycja ...
Maria i Henryk Zdrzałek - założyciele firmyJesteśmy małą rodzinną firmą, której założycielami byli małżonkowie Maria i Henryk Zdrzałek. Początek przedsięwzięcia datuje się na 1979 rok. Już od pierwszych dni działalności małego, rzemieślniczego zakładu Maria i Henryk postawili na zamiłowanie do tradycyjnych smaków, opierając się na rodzinnych recepturach. W ten sposób szybko zyskali uznanie lokalnej społeczności.
W początkowej fazie działalności firma opierała się na produkcji... zaledwie kilku wyrobów podrobowych oraz mięsa wieprzowego. Ich odbiorcami byli najbliżsi znajomi oraz rodzina.
Dorota Zdrzałek - finanse i księgowośćW miarę upływu lat i rosnącego zapotrzebowania rynku rozszerzono ofertę asortymentową wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów.
Grzegorz Zdrzałek - właścicielW 2000 roku rodzice postanowili przekazać zakład synowi Grzegorzowi, który bazując na ich doświadczeniach nadal stawia na wysoką jakość produktów stosując tradycyjne receptury przekazywane z pokolenia na pokolenie.
Kolejny krok to przebudowa i modernizacja zakładu oraz inwestycja w nowy park maszynowy. Wdrożenie systemu HACCP opartego na wymogach GMP I GHP, zapewnia bezpieczną i zdrową produkcję oferowanych wyrobów.
Marek Muszer - kierownik produkcji, specjalista do spraw BHPDziałania te pozwoliły znacząco usprawnić procesy technologiczne, poszerzyć asortyment produkowanych towarów, z jednoczesnym zachowaniem ich niepowtarzalnego smaku i jakości.
Na uwagę zasługuje fakt, że oferowane przez nas wyroby są wytwarzane z półtusz pozyskiwanych z małych gospodarstw od polskich rolników, co gwarantuje naszym konsumentom najwyższą jakość i bezpieczeństwo zdrowotne produktów.
Dzisiaj nadal jesteśmy firmą rodzinną a nasze wyroby cieszą się dużą popularnością co tym bardziej motywuje nas do dbałości o jakość, niepowtarzalny smak i bezpieczeństwo naszych produktów. Dziękujemy Państwu za zaufanie, mając jednocześnie nadzieję że praca, którą codziennie wkładamy w to żeby nasze wyroby były zdrowe i smaczne pozwoli Państwu delektować się naszymi produktami.